miercuri, 6 noiembrie 2013

Sapun lichid antibacterian, cu plante BIO Krauter

 Producatorul spune:
Sapun antibacterian
Curata in profunzime pielea
Efect antiseptic
Calmeaza si regenereaza pielea
Ideal pentru pielea sensibila
Cantitate neta: 500 ml
Un sapun cu flori de musetel si galbenele BIO, cu proprietati remarcabile de calmare si regenerare a pielii. In plus, curata in profunzime pielea, avand un efect antiseptic, de improspatare. Extractul din galbenele BIO calmeaza, combate inflamatiile pielii, fiind regenerant. Extractul de musetel BIO are de asemenea proprietati anti-inflamatoare si ingrijeste delicat pielea sensibila. Musetelul cicatrizeaza si mentine echilibrul hidric in timp ce murdaria este indepartata cu ajutorul agentilor de curatare din citrice. Actiunea blanda a substantelor din sapun permit folosirea cu succes si in sfera genitala. 

Parerea mea: intr-adevar curata in profunzime, are un parfum foarte placut si e gros. In prospect scrie ca musetelul cicatrizeaza si mentine echilibrul hidric, dar din pacate acest gel imi usuca pielea. De fiecare data dupa folosilre trebuie sa ma dau cu crema de maini, ceea ce este foarte neplacut.

Deci din punct de vedere calitativ eu pot sa spun ca lasa de dorit. O alta  problema este pretul, 500 ml de sapun lichid la 16,99 lei e cam mult tinand cont de faptul ca imi si usuca pielea.

Este antibacterian, probabil si protejeaza impotriva bacteriilor dar nu-l pot folosi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu