sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Crema Gerovital H3 Evolution de noapte 30 +

Am primit o mostra  Gerovital H3 Evolution de noapte 30 +

E o cantitate mica, mi-a ajuns pentru doua nopti dar mi-a lasat o impresie buna.

Despre produs:
Actiune: Crema contribuie la reintinerirea si remodelarea pielii prin reducerea liniilor fine si a ridurilor.
Efectul lift intens este asigurat de Sepilift si Gatuline Expression. Sepiliftul confera pielii hidratare de lunga durata, efecte antirid si de tonifiere. Superoxid Dismutaza (SOD) alaturi de Vitaminele A si E - protejeaza fibrele de colagen prevenind aparitia ridurilor. GP4G, sursa de energie pura, sustine procesele regenerative si restructurante.

Lipozomii cu Hialuronat de Sodiu se absorb in piele si umplu ridurile din interior.
Este recomandata pentru ingrijirea tenurilor tinere sau mature, uscate sau cu tendinta de uscare.
Rezultat: Ten ferm, fara riduri, regenerat.
Adresabilitate: Folosita dupa varsta de 30 de ani lupta impotriva aparitiei ridurilor si le diminueaza pe cele deja existente.
Continut: 50 ml
Mod de aplicare: Se foloseste seara, dupa demachiere si tonifiere, cu produsele specifice din gama GH3 Evolution.
Produsele Gerovital H3 Evolution au fost testate în Q Clinic Transilvania, clinica de chirurgie estetica, plastica, reparatorie şi terapii anti-aging şi sunt recomandate clientelor de catre medici atat pentru intretinerea zilnica a tenului cat si dupa tratamentele estetice ( microdermabraziune, injectari botox si acid hialuronic, terapii laser ) si dupa interventiile chirurgicale estetice.

Parerea mea: se intinde usor, se absoarbe usor, nu este unsuroasa, lasa o senzatie placuta dupa aplicare. Are un parfum discret si placut. Dimineata am avut un ten mult mai relaxat si ferm.  Bineinteles ca nu ma astept la miracole dupa doua zike dar pe mine m-a convins indeajuns sa o cumpar. A fost multumita de rezultat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu