luni, 9 decembrie 2013

Vopsea de par Glow de la Kallos


Nu am incredere in produsele foarte ieftine, am mai spus asta. Si totusi, cateodata ma las convinsa ba de vanzatoare, ba de curiozitate etc.

In acest caz m-am lasat convinsa de vanzatoare. Nu am sa prezint vopseaua ca nu are rost. Va spun doar ca aceasta otrava costa in jur de 7 lei. Nu este important ce spune producatorul, in schimb va povestesc ce am patit.

Nuanta dorita de mine este un cognac. Asa arata nuanta mea preferata de la Londa, 7/44:


Si asa arata parul meu cu Londa professional 7/44.

Kallos nu avea nuanta aceasta, dar -m-am decis sa iau 843 ca nuanta de baza si sa adaug 1/4 parte din 766. Mi-a iesit o nuanta apropiata de ceea ce mi-am dorit si eram multumita. Dupa un timp (doua, trei luni) a inceput sa-mi cada parul. M-am trezit ca peste tot era plin de par: pe haine, pe perna, pe covor. Cand ma spalam pe cap  ramanea un pumn de par in chiuveta.

O data m-am dus sa ma tund si coafeza a ramas socata. Eu nu i-am spus nimic dar si-a dat seama repede ca imi cade parul. Dupa o scurta discutie mi-a spus ca a mai avut cliente care aproape au ramas fara par din cauza la vopseaua Kallos. La mine nu era chiar o tragedie pentru ca am un par bogat dar totusi, nu-mi place sa-mi fac rau. Ea m-a sfatuit sa-mi schimb vopseaua imediat si eu am ascultat-o. 

M-a sfatuit sa folosesc Sampon Alpecin C1 cu cofeina despre care am sa postez in curand.

Asa ca va sfatuiesc sa nu folositi aceasta vopsea.

Un comentariu: