miercuri, 22 octombrie 2014

Balsam nutri-reparator Yves Rocher cu jojoba


Citez de pe eticheta: Acesta este un balsam destinat parului uscat si ondulat. Are la baza ulei de jojoba si ulei de migdala dulce bio cu proprietati hranitoare. Netezeste, hraneste si repara fibra capilara. Parul este usor de descurcat, este mai rezistent, mai suplu si infinit delicat la atingere. Se aplica pe parul umed, dupa fiecare samponare.
Eu am parul vopsit si ondulat. Nu pot sa spun ca este uscat, dar parul vopsit  trebuie protejat intotdeauna. 
Produsul are 150 ml si costa 15,50 lei dar acum este la reducere si costa doar 11,50 lei. Nu contine parabeni, coloranti si silicon. Contine peste 99% ingrediente de origine naturala. Un punct in plus pentru ca ambalajul este reciclabil.
Are un ambalaj simplu dar atragator. Imi place foarte mult ca tubul se aseaza pe capac si cand trebuie folosit, balsamul iese foarte usor, ambalajul fiind dintr-un plastic mai moale.
Are un parfum placut ce nu prea persista. Acesta poate fi un lucru bun sau rau, depinde de preferinte. Pe mine personal nu ma deranjeaza. Tine cateva ore (2 - 3) si mie imi ajunge.
Are o textura cremoasa, se intinde foarte bine pe par. Nu incarca parul, descalceste firele si lasa parul moale si matasos.
In concluzie este un produs bun. Raportul pret calitate nu este cel mai bun, dar fiind marca Yves Rocher ... :)
Singura mea problema este ca l-am folosit vara si din pacate nu protejeaza culoarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu