luni, 27 ianuarie 2014

Tratament Sampon Anticadere a Parului de la Gerovital Plant

Din pacate nu am reusit sa scap de caderea de par. Dupa ce s-a terminat primul flacon de Sampon Alpecin C1 cu Cofeina, trebuia sa mai cumpar inca un flacon si sa continui tratamentul dar ... . Deci caderea de par nu s-a oprit, asa ca am fost nevoita sa-mi cumpar in continuare sampont pentru caderea parului. Eram foarte multumita de Alpecin dar am avut un cupon de 16% de la DM si m-am dus la ei sa-mi cumpar un sampon. Alpecin nu aveau si sincer, aveau 2 variante de sampon: Gerovital plant si inca o alta varianta care nu era chiar anticadere, era mai mult pentru fortifierea firelor de par. Asa ca m-am decis sa-l iau pe cel de la Gerovital.


Citez de pe eticheta: Complexele bioactive Procapil şi Biocapigen acţionează sinergic pentru eliminarea cauzelor care atrofiază rădăcina firului şi inhibă formarea de noi foliculi piloşi. Prin îmbunătăţirea metabolismului celular se activează creşterea părului şi se întăreşte şi rădăcina firelor existente.Şamponaţi bine şi masaţi scalpul 2-3 minute stimulând circulaţia pentru preluarea substanţelor active. După limpezire, aplicaţi Serul Anticădere.
Va spun din start ca eu mi-am luat doar sampon, fara ser. Flaconul are 200 ml. Samponul este transparent si are un miros specific sampoanelor. Miroase bine. Din pacate nu face spuma, ceea ce este deranjant, mai ales pentru ca acest sampon trebuie masat bine timp de 2 - 3 minute si daca nu face spuma, e cam neplacut. L-am folosit o luna si jumatate, dar din pacate nu am scapat de problema. Nu imi cade char asa de tare parul ca inainte, dar nu sunt multumita de rezultatul obtinut. Consider ca samponul Alpecin e mult mai eficient si bun.

Am citit review-urile de pe farmec.ro. Parerile se impart. Sunt muti care sunt multumiti de produs dar sunt si multi nemultumiti. Cineva a spus ca nu samponul e de vina ci apa dura. Nu stiu ce sa zic, dar cred ca ma intorc la Alpecin.

Samponul Gerovital costa 12 lei si daca mai iau si serul ajung la 24 de lei si mai sunt si fiolele, care costa 44 de lei. Mai bine imi iau Alpecin, care costa in jur de 28 lei si are 250 ml. Face spuma si stiu ca da rezultate. Sorry.


3 comentarii:

  1. Ne pare rau ca nu a fost potrivit pentru tine si speram sa nu fie cazul cu toate produsele noastre. Samponul il recomandam intr-adevar sa fie folosit impreuna cu serul pentru rezultate maxime. Samponul este un produs de tip tratament, care nu face spuma, rolul acestuia nefiind de degresare ci de a ajunge la radacina parului si a actiona pentru a remedia o problema. De asemenea, recomandam folosirea produselor din gama de Tratament pentru o perioada minima de doua- trei luni pentru a obtine rezultatele dorite.

    RăspundețiȘtergere
  2. samponul nu l-am folosit, dar sprayul e foarte ok pt mine

    RăspundețiȘtergere