joi, 12 decembrie 2013

Balsam ultranutritiv pentru par Apidermaliv

Am ramas datoare cu un review despre balsamul ultranutritiv pentru par Apidermaliv.

Descriere produs: Balsamul ultranutritiv Apidermaliv este un rasfat apicosmetic ce hraneste in profunzime parul uscat sau devitalizat prin ingredientele sale active. Untul de shea, uleiul de masline si laptisorul de matca fac balsamul Apidermaliv un tratament profund hranitor. Uleiul de masline reda stralucirea si elasticitatea parului, prevenind despicarea varfurilor. Untul de shea (karite) hraneste atat scalpul cat si firul de par, protejandu-l impotriva agresiunilor ulterioare. Laptisorul de matca completeaza actiunea untului de shea si uleiului de masline, stimuland cresterea parului. Parul astfel hranit isi recapata stralucirea si supletea naturala, fiind usor de pieptanat. 200ml


Este un balsam boarte gros, ceea ce este un lucru bun, un punct in plus. Trebuia sa scot capacul flaconului ca sa pot sa scot balsamul. Pentru ca e gros, ajunge o cantitate mai muca, deci tine mai mult.

Are un miros foarte placut care tine si dupa spalare. Dupa folosire parul meu a devenit matasos. Intr-adevar reda stralucirea parului. 

Acest produs ma poate ajuta in combaterea caderii parului deoarece contine unt de shea care stimuleaza cresterea parului.  

Are un ambalaj simplu care nu este o problema. Conteaza mai mult calitatea. 

+1 punct pentru ca ambalajul este reciclabil. Am un fix cu reciclarea :)

A fost os surpriza placuta. Mi-a placut mult. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu