joi, 7 noiembrie 2013

Farmec crema pentru maini cu glicerina (150 ml)

Prezentarea produsluli:
Mainile reprezinta o carte de vizita, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Pentru a fi frumoase, ele trebuie ingrijite la fel de atent ca si tenul nostru. Frigul, apa prea fierbinte, apa prea rece, detergentii din produsele de curatenie reprezinta tot atatia factori care afecteaza pielea mainilor. Crema pentru maini cu glicerina de la Farmec te ajuta sa iti ingrijesti mainile, sa previi deshidratarea acestora si sa le redai aspectul placut si catifelat.
Avand un continut bogat in uleiuri naturale si Glicerina, crema hidrateaza si catifeleaza pielea deshidratata a mainilor. Formularea cu Glicerina confera pielii un grad ridicat de emoliere si hidratare.
Indicatii. Avand un continut bogat in uleiuri naturale si Glicerina, crema hidrateaza si catifeleaza pielea deshidratata a mainilor. Formularea cu Glicerina confera pielii un grad ridicat de emoliere si hidratare si te ajuta sa iti ingrijesti mainile, sa previi deshidratarea acestora si sa le redai aspectul placut si catifelat.
Folosind-o zilnic, mainile tale vor fi frumoase, hidratate, catifelate, delicate si placute la atingere.
Mod de aplicare. Se aplica in strat subtire, pe pielea curata si se maseaza pana la absorbtia completa.
Recomandare. O data pe saptamana, seara, aplica crema intr-un strat mai gros, pune-ti niste manusi de bumbac si incearca sa dormi cu ele peste noapte. Dimineata, efectul asupra mainilor tale va fi spectaculos.
Este o prezentare foarte frumoasa, in mod normal ar fi o crema extraordinara daca toate astea ar fi chiar asa.
Parerea mea: este o crema foarte groasa si unsuroasa. Chiar daca o aplic intr-un strat subtire, tot e neplacuta pe piele. Lasa urme si pielea ramane lipicioasa. Nu imi place deloc si e si scumpa. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu